2 Temmuz 2020

Kaderini Değiştir - Güneş Tan







“Kaderini Değiştir” kitabında okuyucunun kendi kendine seans yapabilmesi için ARTT Tekniğinin Tarifi yer alıyor.
“Kader” dediğimiz aslında bizim yaşam programımız…Evren de tıpkı bir bilgisayar programı yazılımı gibi işler… Bu müthiş gerçeği bize günümüzün bilim dünyası söylüyor.
Nasıl ki evren bir yazılımsa, bizim kaderimiz de öyle. Yaşam programımızdaki tekrarın kaynağını bulduğumuzda onu değiştirmemiz mümkün hale gelir! Evet, kaderimizi değiştirebiliriz!..
Hayata gelme amacımız kendimizi tanımak, anlamak ve öğrenmek. Başımıza gelen her olumsuz olay yükselmemiz için bize kendimizle ilgili iyileştirmemiz, geliştirmemiz gereken yönlerimizi göstermeye çalışır. Bu mesajları doğru okumayı öğrenemezsek kısır döngü içinde tekrarlar devam eder… İyi şeylerin hep başkalarının başına geldiğini zanneder, hep “kurban” rolünü oynarız.
Başarının sırrı, acı ve zevkin bizi kullanmasına izin vermemek, yaşamımızı “ÖZ”ümüz olarak yaşamak… Bunu yaparsak hayatımızın kontrolü bizim elimizde olur, yapmazsak hayat bizi kontrol eder! – Güneş Tan
Güneş Tan kendini Bilinçaltı Dönüşüm Uzmanı olarak tanımlıyor. İngiltere, Hollanda, Amerika, Hong Kong, Kırım, Rusya, Avustralya, Hawaii, Fransa vs. gibi ülkelerde birçok eğitime katılarak değişik teknikleri uzmanlığına katan Tan, atalarından gelen "Ocak" tekniği ile diğer bilgilerini harmanlamış. Ancak bu tekniklerle elde edilen sonuçların belli bir süre iyilik hali yarattığını veya sadece bir farkındalık oluşturduğunu gözlemleyen Tan, içsel duyumları, bilgi birikimi ile daha etkili, zihin teknikleri geliştirmiş. En son geliştirmiş olduğu ve adına marka tescilini yaptırdığı ARTT “Uyanış Yükseliş Değişim Tekniği” bu kitabın konusunu oluşturuyor. Kendisi instagram ve youtube kanallarından konu ile ilgili eğitimleri ve uygulamaları veriyor. 
Kitabı okurken yorum kısımları ve örnekler epey ilginç geldi. Bilimsel açıklamalar ve sistemin uygulamaya yönelik açıklanması kısmında ise çuvalladım. Bu kendi kendine kitaplarla edinilecek bir deneyim değil bence ve kesinlikle Güneş Tan veya ekibi ile çalışılarak bir noktaya gelinebileceğine inanıyorum.  Bu tarz kitaplara ilginiz var ise neden olmasın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder